فشار ناخودآگاه فک و زبان

سلام اقا یا خانم دکتر.وقت بخیر.من چند سالی هست که بطور ناخوداگاه فک هامو روی هم فشارمیدم و زبونمو به سقف دهنم میچسپونم و میک میزنم.و با دردش بخودم میام. میشه بفرمایید چی هست مشکلم و چیکار باید بکنم؟

پاسخ مشاور

روانپزشک و رواندرمانگر

سلام
فشار دادن فک ها بر روی هم می تواند به دلیل اضطراب باشد. البته این علايمی که شما فرمودین مثل ایکه زبان را به کف دهان فشار می دهید ممکن است تیک عصبی هم باشد. برای تشخیص بین این دو احتیاج به اطلاعات بیشتر و ویزیت توسط متخصص اعصاب و روان وجود دارد.