تنظیم کردن روابط شوهرم با خانواده من

با سلام و خسته نباشید من دوسال و شش ماه عروسی کردم و ی دختر یک سال و نیمه دارم ، شوهرم بسیار حساس و هر وقت به خانه پدر من میرویم همیشه ی ناراحتی پیش میاد یعنی با کوچکترین حرفی ناراحت میشه واقعا نمیدونم چجوری روابط بینمشون رو بهبود ببخشم

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز ممنون از اینکه مارو انتخاب کردید .
دوست عزیز بهترین کار این هست که شما با همسرتان صحبت کنید که ببینید مشکل از خانواده شما هست یا نه ؟بپرسید چه کسی و چه حرفی تو روآزار میده با صحبت کردن و روشن شدن مشکل شما می توانید با خانواده خود صحبت کنید طوری که به آنها هم بی احترامی نشه و بگوید این حرف یا این حرکت شما باعث ناراحتی شوهر من میشود . ولی اگر با همسرتان صحبت کردید و دیدید که دلیل خاصی برای کارهایش ندارد و بهانه جویی می کند خیلی با احترام و در آرامش به او بگویید که همانطور که من به خانواده شما احترام میزارم و شاید بعضی مواقع بعضی حر فهایشان من رو اذیت می کند ولی به خاطر شما سکوت می کنم این انتظار را هم از شما دارم که با خانواده من با احترام برخورد کنید .و اگر مشکلی هست خیلی راحت با هم صحبت کنیم و مشکل حل کنیم و باعث کدورت تو و ناراحتی من و خانواده ام نشود .
بازهم اگر سوالی داشتید من در خدمتتون هستم فقط لطف کنید اسم من علی قارداشی ذکر کنید تا سوال به من اختصاص دهند .
موفق باشید