کشاله ران پام و استخوان شرمگاهی خیلی درد میکنه الان توی بیست و دو هفته بارداری هستم میدونم به خاطر وزن جنین و رحم هست ولی راهی داره کمتر بشه دردش؟قرص کلسیم هم میخورم شبا هم متکای کوچیک میزارم وسط پاهام ولی بی فایده اس

پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام،،،
براي مصرف كلسيم حتما بررسي شود كه ايا كمبود كلسيم داريد يا خير...
و اينكه اين درد ها درون مفاصل و در غضروف ها در خانم هاي باردار شايع است، علت هم هورمون هايي است كه در اين دوره براي اماده سازي بدن براي زايمان ترشح مي شود، پس نگران نباشيد...
از بالش با ضخامت بيشتر بين پاهايتان استفاده كنيد مثلا ضخامت بيست سانت خوب است،
همچنين براي كمتر شدن درد عضلات داخل ران پا مستوانيد از كيسه اب گرم روي محل ٣ بار در روز و هر سري به مدت ١٠ دقيقه استفاده كنيد.
كشش اين عضلات در كاهش دادن درد هاي اين عضله موثر است، بنشينيد يا بخوابيد و در عين حال سعي كنيد كف پاهايتان را به هم بچسبانيد و حدود ١٠ دقيقه در اسن وضعيت قرار بگيريد، شايد بار هاي ارل سخت و غير ممكن بنظر برسد ولي به مرور زمان انجام حركت راحت تر مي شود.