تغییرات ظاهری لوب های دستگاه تناسلی

من دوم دبیرستان به بلوغ رسیدم

تا قبل اون دستگاه تناسلیم عادی بود

ولی اصلااا یادم نمیاد چی شد که یهو اینقدر تغییر کرد یعنی اصلا سیر تغیراتشم یادم نمیاد

تا اینکه دوسال پیش که ۱۸ سالم بود متوجه شدم شکل دستگاه ژنیتال من فرق داره وای خیلی زشته...همش میترسم اگه ازدواج کنم شوهرم بدش بیاد ازم

توی نت سرچ کردم فهمیدم بزرگی لوب های مینور هستش..خجالت میکشم برم دکتر یا به کسی بگم.

راه درمانی نداره؟

وقتی یادش میفتم وحشت میکنم از ازدواج

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

دوست عزیز نگران نباشید این مسئله  طبیعی است و ژنتیک دستگاه تناسلی شما به این شکل می باشد شما خودتان فکر می کنید دستگاه تناسلی شما غیر عادی است در صورتی که به هیچ وجه این مسئله غیر طبیعی نمی باشد وخیلی ها شرایط شما را دارند