انقباض و دردشدید در بارداری

سلام ۳۱ ساله هستم و این بارداری دومم هست در هفته ۲۲ انقباض همراه با درد شدید داشتم که رفتم بیمارستان دو روز بستری شدم سولفات بهم زدن که درد کنترل شد الان به من گفتن استراحت مطلق وفعلا دوتا آمپول پرلوتون تجویز شد هفته ای یکبار و ایزوپرین شبی یک عدد.سونوگرافی طول سرویکس هم رفتم طول سرویکس ۳۵ بود.برای اینکه در ادامه بارداری مشکلی برام پیش نیاد چه کاری باید انجام بدم ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
تحت نظر هستيد و داروهاي لازم جهت احتياط براي حفظ جنين براي شما تجويز شده است
استراحت داشته باشيد و از انجام حركات سريع و سنگين خودداري كنيد
بهتر است تا مدتي از نزديكي پرهيز كنيد
آرامش روحي داشته باشيد