ساام خدا قوت.دیشب داشتن کیفم رو میزدن و من مجبور شدم چند متری رو شدید بدوم حتی حس میکردم داره رحمم تکون میخوره با اینکه هفته 30هستم ممکنه هیجان و دویدن شدید برای جنین خطرناک باشه؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید مشکلی پیش نیامده است زیرا شما علائم خطر مانند لکه بینی ویا پارگی کیسه اب  را نداشته اید بهتر است استرس واضطراب نداشته باشید و ارامش خود را حفظ کنید موفق باشید.