صمیمی بودن شوهرم با خانم ها

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 1372 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خانم دکتر یه سوال از خدمتتون داشتم شوهرم با خانمهای دیگه خیلی گرم و صمیمی برخورد میکنن و من از این موضوع ناراحتم و یه وقتایی هم نگران میشم ایشون روابط عمومی بالایی دارن و دوست بسیار دارن و خانوادش میگن شوهرم رفیق باز بوده یعنی همش بفکر دوستاش هست و دوست داره مشکلات دیگرون رو حل کنه و اینو یه جور افتخار میدونه که همش بفکر حل کردن مشکلات بقیه باشه من چطور میتونم این اخلاق رو مدیریت کنم یک نمونه مثال میزنم که راحتتر راهنمایی بفرمایید

دوستش با دوست دخترش مشکل دارن و باهم نمیسازن اما دختره به دوستش وابسته شده و نمیخواد رابطشون بهم بخوره ما با این دوستش بیرون میرم و همسرم با دوست دختر دوستش کاملا راحت و صمیمی صحبت میکنن که من اصلا نمیپسندیدم این خانم چند ماهه با همسر من در ارتباطه البته فقط واسه اینکه شوهرم میانجی گری روابط اونا باشه این راحت صحبت کردن ادامه داشت تا اینکه الان همسرم به اون خانم میگم مریم جان یا قربونت بشم و این طور کلمه ها... من نگرانم چون از خیلی ها شنیدم خیانت و وارد شدن زن دیگه به زندگی یهو اتفاق نمیوفته و من نزدیکی این دو نفر رو یه زنگ خطر واسه خودم میبینم چون هر دفعه میبینم اینا صمیمی تر شدن به بهانه مشکلات این خانم شوهرم هر بار میگه من دلم واسه دختره میسوزه گناه داره پوست و استخون شده افسرده شده هر چند دیگه فایده نداره اینا به درد هم نمیخورن و کاری دیگه نمیکنم دیگه جوابشو نمیدم اما باز بعد چند روز میفهمم که شوهرم رفته دم خونه مریم باهاش صحبت کنه اروم بشه و برده دم خونه دوستش اینا رو آشتی بده باز برده رسونده خونشون یا جدیدا هم بفکر افتاده واسه این خانم روانشناس پیدا کنه تا حالش خوب بشه و... اینا درصورتیه که حتی جواب زنگ و اس منو دیر میده و میگه گرفتارم ممنون میشم جوابمو زودتر بدین از این شرایط دارم عذاب میکشم ما تو عقدیم اما رابطه زناشویی داریم و خیلی از کنار هم بودنمون خوشحالیم و آرامش داریم من 30 و همسرم 31 سالشونه هردو تحصیل کرده و شاغلیم.با تشکر

پاسخ مشاور

مشاور پیش از ازدواج و زوج درمانی

دوست گرامی توجه بفرمایید که دوستان نمی‌توانند نقش رواندرمانگر یا مشاور یا روان‌شناس را برای همدیگر ایفا بکنند. حتی روان‌شناس‌ها به دوستان و آشنایان یا افراد خانواده یا فامیل خود مشاوره نمی‌دهند و آنها را به همکاران غریبه ارجاع می‌دهند. (این مورد دلایل مهمی دارد).
بنابراین بهتر است آن خانم به جای آنکه از همسر شما مشاوره بگیرند به یک رواندرمانگر یا روان‌شناس غریبه مراجعه نمایند‌.

از طرف دیگر مردان و زنان می‌توانند با یکدیگر در یک چارچوب تعریف شده صحبت کنند،
و در عین حال حد و مرزهای یکدیگر را رعایت کنند،
روی تکانه‌هایشان عمل نکنند (یعنی حتی اگر طرف برایشان جذاب بود، با او وارد رابطه عاطفی نشوند. حس‌شان را به جا آورند ولی آگاهانه و مسئولانه عملی نداشته باشند: مثلاً خانم X  برای من جذاب است، اما من متاهلم و نسبت به همسرم تعهداتی دارم، بنابراین آگاهانه و مسئولانه ارتباطم را از این حد فراتر نمی‌برم و با خانم X رابطه معناداری برقرار نمی‌کنم).
همه چیز در شفافیت باشد یعنی چیزی را از این ارتباطات از همسرشان پنهان نکنند (یعنی مراوداتشان طوری باشد که بتوانند به صورت تمام و کمال برای همسرشان تعریف کنند و جایی نیاز به سانسور نداشته باشد)،
و همچنین ارتباطات‌شان مغایرتی با تعهدات زناشویی نداشته باشد.

تجربه شما

سلام خانمی

پیشنهاد من به شما اینه که هروقت همسر تون خواست  به یه خانم  کمک کنه حتما شما تو جمع حضور داشته باشید در این صورت اون خانم حد خودشو میدونه و به حریم شما تجاوز نمی کنه و به همسر بگید گاهی توی جمع مورد نظر  به شما توجهی بکنه مثلا دست تونو بگیره یا مثلا بگه همسرم این طور میگه منم باهاش موافقم این جمله یعنی من همسرم رو دوست دارم در این صورت شما دیگه نگران نیستید که نکنه حسی بین شون بیاد  و تایید کنید که حتما باید سه نفره بیرون برید  اگه اون خانم واقعا قصدش راهنمایی گرفتن باشه  راحت قبول می کنه