مشاور گرامی،

با سلام

دختردوستم 4 سالشه و نمیتونه حرف بزنه،  میخوام راهنمائیش کنین، تجربیاتتون رو بنویسین، چون بنده خدا وضعیت مالی خیلی خوبی نداره و نمیتونه مداوم مشاوره بره  چند جلسه رفته بود مشاوره بهش گفته بودن که بچه از نظر هوشی مشکلی نداره، همه چیز را میفهمه فقط نمیتونه بیان کنه  گفته باید مادر باهاش زیاد حرف بزنه و مهد بره، دوستم میگفت بردمش مهد ولی قبولش نکردن  خلاصه مممنون میشم راهکارهایی که خیلی عالی و کاربدی هستن بگین تا من بهش اطلاع بدم

پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

سلام وقت بخیر🌸

اگر بخوام به دوستتون راهكاری بدم كه بتونن اجراش كنن میتونم تكتنیک های گفتار با خود و گفتار موازی رو بگم

تكنیک اول اینجوری هست كه شما راجع به كاری كه در لحظه دارین انجام میدید صحبت كنید: مثال من دارم ظرف میشورم، من غذا میپزم، غذا میخورم....یک اطلاعات راجع به همون لحظه كه كمک میكنه گفتار كودک بیشتر شه

مورد دوم هم گفتار موازی هست یعنی هركاری كه بچه انجام میده ما توصیف كنیم مثلا تو كفش پوشیدی

تو توپ داری ...

خیلی تكنیک های دیگه هم هستن منتها مادر نمیتونه انجام بده و یا اینكه اول باید الگو دهی رو درمانگر انجام بده تا ایشون بتونن.

و در كل سعی كنن انگیزه گفتاری ایجاد كنن مثل تقلید از صدای حیوانات و اشیا و نام بردن اعضای بدن🌸🙏

تجربه شما

خانم دکتر منم این مشکل رو دارم دخترم سه سال و هفت ماهشه ده بیست تا کلمه بلده چکار کنم وضع مالی خوبی هم ندارم که پول گفتاردرمانگر بدم دو جلسه بردم گفتن از نظر شنوایی و هوش هیچ مشکلی نداره