• یکی بهم بگه من باید چیکار کنم یک هفته س فهمیدم باردارم در طول ماه گذشته هم مو دکلره کردم هم دندون عصب کشی تروخدا کمکم کنین
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

دوست عزیز نگران نباشید ممکن است در ان زمانی که شما این اقدامات را انجام داده اید لقاحی صورت نگرفته بوده وبعد از ان تخمک بارور شده باسد بنابراین نگران نباشید مشکلی برای جنین شما پیش نمی اید موفق باشید