خانمم ۲۴ سالمه .تیروئید کم کار وتحت نظر.تنبلی تخمدان.بیماری هایی رو دارم .رفتم سونوسینه توده ای ۱۳ میلی توسینم بود دکتری ‌که سونو میکرد گفت فیبروادنوم خوش خیم .من باید چیکارکنم ؟

و لطفا یه دکتر خوب در این رابطه تو اصفهان بهم معرفی کنید . نگرانم

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
توده هاي فيبرو آدنوما خطرناك نيستن و معمولا هم درمان خاصي صورت نمي گيره و امكان بهبودي خودبخودي وجود داره ولي براي احتياط و جلوگيري از بروز احتمالي خطر سونوگرافي ساليانه توصيه ميشه
پزشك در اصفهان نمي شناسم متأسفانه