احتمال بارداری با کیت تخمک گذاری

سلام من در تاريخ ١٥ تير و ٢٩ تير پشت هم پريود شدم براي اولين بار و در اين ماه قصد بار داري داشتم و دقيقا ٢ مرداد كيت تخمك گذاري رو نشون داد و من ٢ و ٣ مرداد نزديكي داشتم براي بار داري ايا احتمال بار داري من هست . و اينكه من كدوم تاريخ رو بايد تاريخ اصلي پريودم در اين ماه در نظر بگيرم تا منتظر جواب بارداريم باشم

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به مثبت شدن کیت تخمک گذاری واینکه در آن تایم شما اقدام به بارداری داشته اید احتمال بارداری وجود دارد شما باید تاریخ بیست و نهم تیرماه را اولین روز آخرین قاعدگی خود لحاظ کنید