کاهش نفخ دوران بارداري

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 114 بازدید 1 تبادل تجربه

من هفته ٢٢ بارداري هستم.از درد نفخ به خودم ميپيچم.براي كاهشش چي كار ميتونم بكنم؟

پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

معمولا نفخ در بانوان باردار امری طبیعی هست. برخی داروها هستن که می توند اون رو تاحدی کم بکنن اما با توجه به باردار بودنتون اونم در ماه های آخر توصیه میشه حتما زیر نظر پزشک استفاده بشه. دلیل نفخ شما باید مشخص بشه. یه بخشش که به خاطر بارداری و فیزیولوژی طبیعی بدن هست. یه بخشش هم میتونهه رژیم غذایی باشه. بایستی با استفاده از روش فود دایری ماده های غذایی نفخ زا براتون مشخص بشه. اما به شکل کلی یه سری توصیه هست که باید انجام بدید:
غذا بایستی آهسته خورده بشه.دفعات باید افزایش پیدا کنه-نوشیدنی وسط غذا باید محدود بشه. فعالیت بدنی سبک داشته باشید- حبوبات، لوبیاجات، غذاهای حاوی فروکتوز باید کنترل بشه

با احترام

تجربه شما

ممنون از لطفتون