سلام من  امشال و پارسال دوبار یک دوره قرص دیان خارجی مصرف کردم پرسودمو انداختم عقب  پارسال مشکلی نبود دوره هامم مرتبدشد اولش  ولی امسال بهمن خوردم از بعداز ماه رمضون قبل پریودم لکه بینی دارم یعنی خون هست نه اینکه لکه کوچیک باشه   دو ماهه اینطوری شدم ضمنا فکر میکنم از بعد از مصر ف ویتامین دی  این مساله بوجود اومد   سرخود  مصرف نکردم کمبود دارم ویتامین دیم ۸ بود تو آزمایشم راستی آدم استرسی هستم  ولی قبلا مشکلی نبوده میخواستم ببینم  چطوری خوب میشه؟  و مشکل از کجاست ؟

پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

اكر در حين مصرف قرص است بايد داروي اضافه حل كنيد البته با نظر پزشك وكرنه نياز به بررسي است