خوردن شیر خشک درماهای اخربارداری

سلام وخسته نباشید خدمت پزشکان گرامی ببخشید یک سوال داشتم از خدمتون شیر خشک مخصوص زنان باردارهست واسه افزایش وزن جنین یکی از دوستان رفته دکتر شیر خشک دکتر واستش داده فرزندش به دنیا امده بود وزن بالا بودش مرسی راهنمایی باتشکر

پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

بله با تجويز پزشك مصرف كنيد مثل ليدي ميل ولي به دليل مصرف ويتامين ها حتما مقدار مصرفي با نظر پزشك باشد