PCO و تخمدان بزرگ و مشکل در بارداری

با سلام و احترام

30سالم   هست و قصد بارداری دارم، دیروز سونو واژینال دادم و در سونو تشخیص PCO دادن و اینکه تخمدان هام بزرگ هستن،دکتر سونوگراف میگفتن که مادرزادی هستش ولی من تقریبا هرچند سال یکبار هم چکاب می رم که سالم بودم بعلاوه اینکه تست پاپ اسمیر هم که سال گذشته انجام دادم سالم بود،  با توجه به اینکه پریودی های منظم دارم و این اواخر چندتا دونه مو زائد روی صورتم دارم و کنترل روی وزن و چاقی هم دارم. واسه بارداری مشکلی ایجاد میکنه؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
سندرم تخمدان پلي كيستيك در بسياري از موارد سبب عدم تخمك گذاري و در نتيجه عدم بارداري ميشه. حتما بايد به ماما يا پزشك مراجعه كنيد و تحت درمان قرار بگيريد و پس از بهبود ، مراجعات دوره اي داشته باشيد تا مطمئن بشيد عود نكرده باشه.اين بيماري امكان عود مجدد پس از درمان داره. در صورت درمان بارداري براحتي اتفاق ميافته