امکان بارداری هست؟

سلام و عرض خسته نباشید.۵خرداد پریود شده بودم وباید ۵تیر هم پریود میشدم که ۱۳تیر پریود شدم.ونظم پریودم بهم خورد دلیلش شاید استرس زیاد بود.بعداز پاک شدن از خونریزی هم اقدام به بارداری کردم.ممکنه این ماه باردار شم؟چون پریودم بی نظم شد این ماه فکر میکنم از بارداریم جلوگیری کنه؟؟؟درسته؟؟

                                        باتشکر

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام ممنون. دوست عزیز نگران نباشید تاخیر پریودی تا ۱۰ روز طبیعی است  تاخیر پریودی برای یک ماه نیازی به مداخله طبی ندارد اگر ماههای بعدی هم تکرار شد حتما به پزشک مراجعه نمایید تا علت آن بررسی شود.