سلام.من ماه پیشiuiکردم منفی شد.بعد از 3روز تاخیر پریود شدم.4روز بعدازپاک شدن موقع نزدیکی لک صورتی دیدم الان وسط سیکل هستم ترشح قهوه ای رنگ دارم داخل واژنم خیلی نگرانم تا به حال برایم اتفاق نیفتاده.دو روز دیگه وقت دکترگرفتم.به نظرتون مشکل چیه؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید ممکن است علت لکه بینی شما در وسط سیکل تخمک گذاری شما باشد بنابراین جای نگرانی وجود ندارد موفق باشید