ایا مشکلی ایجاد نمیشه اگه بدون نظر دکتر این مکمل ها رو قبل از بارداری بخورم ؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
پروسه تعيين جنسيت صرفا شامل انجام يكي دو مورد نيست و كاربردي نخواهد بود
حداقل سه الي دو ماه قبل از اقدام به بارداري بايد تحت نظر متخصص يا كارشناساني باشيد كه در اين امر تبحر دارند،
آزمايش اسپرم و آزمايشات هورموني از زوج الزاميه و طبق نتايج دستورالعمل ها و يا مكمل ها تجويز ميشن