سلام.من ماه قبل اقدام به بارداری کردم وروز 3 تا 7 پریودقرص لتروزول خوردم و روز15 امپول hcg زدم ولی متاسفانه باردارنشدم ولی خیلی حالم بد بود کمردرد.حالت تهوع.معده درد.سرگیجه

این ماه هم همین کارا رو انجام دادم ولی هیچ علایمی ندارم امروز روز 22 پریودم

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز به علت اینکه از داروهای هورمونی استفاده میکنید  علائم پیش از قاعدگی شما شدیدتر میشود واین علائم  صد درصد نشانه بارداری نیست این ماه هم باید صبر کنید اگر تاخیر در پریود داشتید ان وقت از تست بیبی چک استفاده کنید موفق باشید.