رابطه در فضای مجازی و ادامه آن

سلام، چهار ساليست خارج از ايران با خانمى ٣٤ ساله(خودم ٤٧)، آشنا شدم. ايشون انتظار دارند مدام تلفن من براشون باز باشه، در حاليكه من تنها ساعات خاصى بنا به طبيعت تحصيلات فعليم ميتونم جواب بدم. وقتى نميتونم جواب بدم بارون فحشهاى ركيك رو در پيامگير سرازير ميكنه. تا بحث ميشه به دوست پسر قبليش پيام ميده و به من ميگه خودت گفتى با هركى ميخواى برو(البته من تو عصبانيت بهشاينو گفتم چون تهديد كرد تلفنمو جواب ندى به قبليم پيام ميدم و پيام داد).

تصميم داره بياد خارج ولى ميگه تا سر كار نرى زبان نميخونم موندم بيارمش، بعد با اين اخلاقاىً شكاكش. بهش گفتم بخاطر نياز جنسى رابطه باز داشته باشيم تا اينكه بياد اينجا، ميگه باشه ولى باز مدام ميخواد بدونه من كجاماما بخودش اجازه ميده تو عصبانيتبا قبليش تماس بگيره، ولى برا من همون حق رو قائل نيست.

من برنامه هاى زيادى دارم اما ايشون فقط فكر ازدواجه و هيچ نقشه اى نداره كه بعدش چى. ميگه حتى اگه سر كارم برم رو پول من نبايد حساب كنى( تو قرن بيست و يك). نميفهمه اينجا درس خوندن مثل كار كردنه مدام بهانه مياره از زبان قرار كنه. همه آمادگيهاى زندگى اينجارو ميخواد وقتى رسيد كسب كنه. واقعا موندم زن زندگيمه

پاسخ مشاور

مشاور پیش از ازدواج و زوج درمانی

دوست گرامی اجالتاً به این سئوالات پاسخ دهید:

- در کدام کشور اقامت دارید؟ خانم در کدام شهر ایران اقامت دارند؟

- آیا در مدت این چهار سال یکدیگر را ملاقات کرده‌اید؟ (اگر نه، به چه علت؟؟)

- چرا همانجا (محل اقامت‌تان) رابطه‌ی عاطفی برقرار نکردید؟ (تا رابطه جنسی و رابطه عاطفی توامان باشند، به نظرم یک جور شکاف و جدایی بین این دو زمینه ایجاد شده است). چرا خانم در ایران اقدام به برقراری رابطه عاطفی نکرده‌اند؟ آیا محدودیتی برایشان وجود دارد؟ مثلاً محدودیتی که خانواده ها قائل می‌شوند؟

- چه ویژگی‌هایی در یکدیگر دیده‌اید که به عنوان شریک عاطفی همدیگر را انتخاب کرده‌اید؟ بر چه اساسی فکر کردید این رابطه را به ازدواج تبدیل کنید؟

- شغل و تحصیلات خانم چیست؟ در حال حاضر شما چطور هزینه‌های زندگی را تامین می‌کنید؟

- آیا هیچکدام از شما قبلاً ازدواج کرده‌اید؟

- آیا شما آمادگی و خواستِ پذیرش زندگی متعهدانه را دارید؟ (این موضوع مهمی است).

 - قول و قرار و برنامه‌تان با این خانم چیست؟ (ازدواج؟ دوستی؟ همخانه‌گی؟؟؟ آیا خواسته‌ها و برنامه‌هایتان را صراحتاً و به‌طور شفاف مطرح کرده‌اید؟).

به نظرم خانم در انکار این موضوع به سر می‌برند که شما روابط دیگری هم دارید و هر بار با این موضوع روبرو می‌شوند (پاسخ ندادن تلفن) عصبانی می‌شوند و چون تحمل تجربه‌ی درون روانی این خشم برایشان دشوار است این احساس را در شما ایجاد می‌کنند (تماس گرفتن یا تهدید به تماس گرفتن با فرد قبلی). از طرفی وقتی می‌گویند با فرد سومی تماس می‌گیرم، در واقع از شما می‌خواهند که بهش بگویید: نه! نکن! تماس نگیر! ......