دفع پروتئین در ادرار بدون فشار خون بالا

با سلام. من دفع پروتئین در ادرار دارم.سه بار آزمایش در دو هفته دادم و نتایج به ترتیب 418و260و490 بوده است. دکترم باز تکرار آزمایش 24 ساعته برام نوشتند. فشار خونم در این مدت نرمال بوده و معمولا 10 و حداکثر 11 است. ورم پا دارم که تقریبا زیاد است. ورم دست هم بعضی اوقات دارم. ممکنه دچار مسمومیت حاملگی بشم؟ این وضعیت برای جنین و خودم خطرناک هست؟ سن حاملگی هم 36 هفته و 3 روز است.

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به اینکه فشار خون شما در رنج نرمال قرار دارد جای نگرانی وجود ندار د و شما  دچار مسمومیت بارداری نشده اید با توجه به سن بارداری شما داشتن  ورم  در دست وپا طبیعی است   باید مصرف نمک  را در رژیم غذایی خود کم کنید واینکه پای شما نباید آویزان بماند این کار ورم  پای شما را کمتر می کند