با سلام ممنون ميشم ازمايش منو تفسير كنيد🙏🏻🙏🏻

tsh..1.1      (male0.8-7.52  female0.7-8.55(

free t4..1.3   )pg/ml  0.8_2.7

lh...10     folicular pase  2.4-12.6     ovulation   14-95

luteal phase  1.5-11.4

post menopose7.7-58.5

fsh...4  folicular pase 3.5-125

ovulation  4.7-21.5

lutealphase  1.7-7.7

post menopose25.8-134.8

prolaktin......13    primenopausal   5.5-26

  postmenopausal1.4-19.5

من پريود نا مرتب دارم يعني الان چند ماهه يك ماه لكه بيني دارم ماه بعد كامل پريود ميشم بعد از دو روز لكه بيني اين ازمايشو دادم و سونو گرافي تو سونو گرافي دوتا تخكدانها فوليكولها تا١٠ميليمتر داشتن و ضخامت اندومترمم ٢.٥اندازه گيري شد من ٦روز بعد از سونو گرافي از كيت تخمك گذاري استفاده كردم و دوخط پر رنگ شد و علايم تخمك گذاري دل درد و درجه حرارت را داشتم و اقدام كردم براي بارداري از روز مثبت شدن كيت تا الان ١٧روز ميگذره ولي بيبي چك و ازمايش منفي هست و اتفاقي دوباره از كيت استفاده كردم ولي هنوز هاله صورتي داره مثبت نيست ولي هاله داره هميشه بايد هورمون lhتو بدن باشه يا يه مشكلي هست خواهش ميكنم جوابمو بدين🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
آزمايش شما مشكل خاصي نداره
سونو تخمك گذاري رو تاييد كرده و همينطور كيت .
دقت كنيد زمان انجام تست بارداري و بي بي چك ٥روز بعد از تأخير در زمان قاعدگي است .