من یه پسره۲۱ ماهه دارم یه پسره۴ ماهه که بخاطر شرایط شغلی همسرم سفره یکماه به مقصدکشورچین و تایلند و دبی داریم که ترس من بخاطر پرواز طولانیه که داریم میترسم برای بچه ها ضرر داشته باشه تاحالا بیشتراز۲ ساعت تو پرواز نبودن حالا من میخوام بدونم لازمه چه کاری بکنم که پرواز راحتی داشته باشیم؟
پاسخ مشاور

پزشک عمومی

با عرض سلام پرواز با هواپیما به علت تغییرات فشار هوا باعث کشیدگی پرده گوش میشود که با درد گوش همراه است که در بزرگسالان با مکیدن آبنبات و یا جویدن آدامس تعدیل میزان فشار هوا در پشت پرده گوش مشکل رفع میشود برای شیرخواران میتوان با چند نوبت شیر دهی کوتاه ویا برای کودکان با تغذیه توسط خوراکیها این مشکل را رفع کرد .حتما قطره استامینوفن وقطره ضد استفراغ نیز برای مواقع ضروری همراه داشته باشید