زود عصبی شدن

84 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام،خسته نباشید

من مدتی هست که به شدت احساس کلافگی میکنم و خیلی زود عصبی میشم و واکنش نشون میدم

حس میکنم آرامش درونی ندارم

با اینکه شکر خدا خانواده و زندگی خیلی خوبی دارم

خواهش میکنم بهم کمک کنید

آرامش زندگیم به هم خورده

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

جای بسیار خوشحالی دارد که از زندگی تون احساس رضایت دارید اما این موضوع دلیل بر این نمی شود ما همیشه حال خیلی خوبی داشته باشیم این که گاهی هرکسی تو زندگیش احساس کلافگی کند امری کاملا طبیعی است فقط باید بدونیم با واکنش درست میشه از این احساس گذر کرد
می توانید افکار خودتون رو لیست کنید.عینیت ببخشید به افکارتون.نقاط قوت ومنفی آنهارا در نظر بگیرید ودرانتها تصمیم گیری کنید
اول از خودتون بپرسید چرا من ناراحت  ونگران هستم؟
دوم نسبت به این مشکل چه احساس دارم. کدوم بخش از وجودم جریحه دار میشه؟
سوم بهترین کلمه برای توصیف این نگرانی ویا ناراحتی چیست؟
در این اواخر چه اتفاقی باعث بروز این احساس ویا افکار در وجود من شده است؟
در دفعه بعد چه کاری می توانم بکنم که دیگه این افکار واحساسات به سراغم نیاد؟
جواب این سوالات باعث روشن سازی نگرانی درونی تون می شود.
با یک دوست صمیمی صحبت کنید واز نگرانی هاتون بگویید هم برای تخلیه هیجانی وهم برای  اینکه دید بازتری پیدا کنید نسبت به موضوع.
کارهای مورد علاقه تون رو بیشتر انجام دهید مثل موسیقی گوش دادن.آشپزی.گل کاری.نقاشی و..هرکاری که مختص شماست.
برای روز.هفته.ماه تون برنامه بچینید وطبق آن پیش برید.
اجازه ندید افکار منفی درهر روز وزمان به سراغتون بیاد وزندگی شما رو تحت حیطه خودش قرار بگیره.
شاد باشید وبا آدم های انرژی مثبت بیشتر معاشرت کنید.
از کاه کوه نسازید.مشکلات خودتون رو یزرگ نکنید با اندیشه درست ومثبت ومرور زمان ازآنها بگذرید.
ازآینده که هنوز نیامده نگران نباشید ودر زمان حال واکنون زندگی کنید.
پاینده باشید

تجربه شما

ممنونم ازتون