سلام. من اولین روز آخرین پریودم ۳۱ اردیبهشت ۹۶ بود. پریودم عقب افتاد و از بیبی چک استفاده کردم خط c پررنگ شد و خط t یه کم کم رنگ تره. دیروز آزمایش خون دادم و میزان هورمون بارداریم ۸۱.۲۵ بود.  آزمایشگاه بهم گفت احتمال از بین رفتن جنین هست یا شاید اصن بارداری پوچ باشه.تو رو خدا کمکم کنید.دارم دیوونه میشم

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید این طور نیست که حتما بارداری شما پوچ باشد به احتمال زیاد تخمک گذاری شما دیر انجام شده به همین علت مقدار بتای  شما کم است اگر مشکلی وجود داشته باشد قطعا به لکه بینی ویا خون ریزی می افتید می توانید ۳ روز دیگر  مجدد آزمایش بتای خون خود را تکرار کنید اگر دوبرابر شده بود یعنی  مشکلی وجود ندارد پرسنل آزمایشگاه تحصیلات مامایی وزنان ندارند