آیا با همچین شخصی ازدواج کنم؟

با سلام.خواستگاری دارم که در همون جلسه اول خواستگاری موضوع اهمیت نیاز جنسی تو زندگیشو مطرح کرد و به گفته خودش طبع بسیار گرمی دارن...خیلی رو این موضوع مانور دادن که یه جورایی ترسیدم. می ترسم تموم زندگیشون فقط این موضوع باشه با اینکه خودش میگه نه موضوع های دیگه هم مهمه من قبلا راجع بشون پرسیدم که الان نمیپرسم و اینکه میگن میترسن طبع بسیار گرمشون باعث طلاق شه. میخواستم ببینم ایشون یکم غیر عادی نیستند؟ میترسم یه جور بیماری جنسی داشته باشن...چطوری باید تشخیص بدم

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز تشخيص اين موضوع براي شما مشكل خواهد بود بهتون پيشنهاد ميكنم حتما مشاوره پيش ازادواج بريد واين مساله رو باهاشون مطرح كنيد .البته درعين حال صداقت ايشون قابل تحسينه.ومساله ديگه اينكه شما هم بايد ازلحاظ جنسي به اندازه ايشون فعال باشيد تابتونيد باهم هماهنگ باشيد والا دچارمشكل ميشيد .والبته درمورد غيرعادي بودن ايشون بايد بگم به هيچ وجه چون طبيعتشون اينطوره واصلا هم ايرادي نداره ولي مشكل ازجايي شروع ميشه شما نتونيد باهاشون هماهنگ باشيد وترسشون ازطلاق به خاطر اين مساله كاملا درست ومنطقي هست.لطفاحتما به يك زوج دومانگر ويا مشاوره پيش ازازدواج مراجعه كنيد.موفق باشيد