سلام من ۷ اردیبهشت پریود شدم. سه روزه. کیت تخمک گذاری ۲۳ اردیبهشت مثبت شد . از ۳۰ اردیبهشت علایم بارداری داشتم و یکم خرداد که آزمایش دادم بتام بالای ۲۰۰ بود. اما ۱۴ خرداد سونو گفت ۶ هفته و سه روزته.قلبشم نشنیدن. مگه میشه؟ یعنی من باردار بودم از فر وردین و تخمک گذاری هم انجام شده؟  امکان داره؟ من که میگم از همون ۳۰ اردیبهشت باردارم. بارداری هفته به هفته سایت شما رو میخونم دوست دارم بدونم چه هفته ای هستم.

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام معمولا یک هفته اختلاف بین سن بارداری از طریق  محاسبه با تاریخ پریودی وسونوگرافی در بعضی از بارداری ها دیده میشود که طبیعی است وجای نگرانی ندارد برای شنیدن ضربان قلب جنین  شما باید ۱۰ روز  دیگر سونوگرافی مجدد انجام دهید