سلام من هفته 36 هستم و آسپرین مصرف میکنم از اول روزی 1 اما در حال حاظر یک روز درمیون دکتر خودم میگه ادامه بده اما دکتری که قرار باهاش عمل بشم میگه قطع کن اگه اورژانسی زایمان کنم خدای نکرده امکان خطر برای مصرف آسپرین وجود داره ممنون میشم راهنمایی کنید
پاسخ مشاور

کارشناس ارشد ژنتیک موسس مرکز ژنتیک رویانا

سلام دوست عزیز بهتر است به گفته پزشک متخصصتان که قرار است عمل شما را انجام دهد گئش دهید با تشکر