کنجکاوی جنسی مذهبی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 672 بازدید 1 تبادل تجربه
  1. سلام پسر دوازده ساله ای دارم که حدود یک ماه پیش ازمن پرسید که چرا بارداری حضرت مریم معجزه بوده منم بعد یک دو ساعت تاخیری که مهلت پاسخ خواستم گفتم که چون شوهر نداشته برای هر تولدی وجود پدر و مادر باهم لازمه واون گفت چجوری و چرا منم کفتم برای تشکیل سلول جنین ۲۳کروموزوم از پدر و ۲۳از مادر میگیره که ترکیب میشن و باز گفت چجوری گفتم تو ازمایشگاه سلولها رو ترکیب میکنن یکم تعحب کرد و به گمونم باور نکرد حالت نیشخند زد.خواهش میکنم بگین چه جوابی بدم .از مشاور تلفنی هم که پرسیدم فقط تو صحبتاش این بود که زودتر قبل از اینکه بچه از بیرون بشنوه بهش پدرش بگه ولی چی بگیم که حجب و حیا هم حفظ بشه خواهشمندم عاجزانه دقیقا لگین چی بگم ممنون
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
تشکر از اینکه مارو برای پاسخگویی به سوالتون انتخاب کردید
توضیحات شما درست بوده به جز قسمت اخرش که گفتید در ازمایشگاه این اتفاق میفته
ما در پاسخگویی به سوالات  جنسی کودکان هیچ دروغی رو نمیگیم مخصوصا که فرزند شما کودک نیست ویک نوجوان به حساب میاد
بنظر من ایشون میدونند که چطور این اتفاق میفته (چون پوزخند زده) و خواستند از طرف شما بشنوند
ما در پاسخگویی واقعیت رو میگیم گرچه شما دروغ هم نگفتی چون لقاء مصنوعی به این شیوه هست
در پاسخ به سوالی که پرسیده چطور این سلول جنسی ها باهم ترکیب میشن باید بگید طی یک عمل فیزیکی (باتوجه به سنش متوجه میشه)
اگر گفت یعنی چی بگید از طریق همخوابگی و زناشویی گاهی هم از طریق لقا مصنوعی که قبلا بهت توضیح دادم یعنی در ازمایشگاه سلول جنسی نر که بهش اسپرم میگن با سلول جنسی ماده که تخمک میگن ترکیب میشن ونطفه رو تشکیل میدن
اگر صحبت درباره این موضوع برای شما سخته میتونید هنگام رانندگی یا قدم زدن در موردش صحبت کنید که چشم به چشم نباشید ویا کتابهایی که در این زمینه هست بدید تا بخونه وبگید میتونی جواب سوالت رو در این قسمت پیدا کنی اگر باز هم سوالی بود بیای واز من بپرسی

تجربه شما

عزیزم بنظر من 12 سال دیگه باید این چیزارو بدونه چون نزدیک سن بلوغشه بعدم معمولا تو مدرسه معلما همه چیز براشون میگن خیلی علمی و دقیق براش توضیح بده برا حجبو حیاشم از کلمه های عامیانه استفاده نکن با لفظای کتابی کلمات حساسو بکار ببر