سلام

امروز متوجه شدم یک میوم ساب سروزال به ابعاد 54*61 میلی متر در سمت راست فوندوس رحم دیده میشود. الان باردار هستم و یک ماه و نیم از بارداریم میگذره. دکتر بهم گفت سایز اون بزرگه و ممکنه باعث سقط جنین و یا زایمان زودرس شوم لطفا راهنمایی کنید تمام سایت های اینترنتی رو مطالعه کردم و در مورد اون همه چی میدونم ولی بازم دلم اروم نمیشه چیکار کنم به نظرتون؟ ممنون بابت راهنمایهاتون

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
بطور كلي وجود فيبروم ها درصدي از احتمال سقط و يا زايمان زودرس را بالا ميبرند اما اين بستگي به اندازه و رشد ميوم و موقعيت قرارگيري آن در رحم نيز دارد.
بسياري از خانمها با داشتن فيبروم هاي رحمي بارداري و زايمان موفقي را تجربه كرده اند.
نگران نباشيد موقعيت ميوم ساب سروزال درصد خطر كمتري را شامل ميشود ولي بصورت مداوم بايد تحت نظر پزشك خود باشيد.