عرض سلام و خسته نباشيد.

خانمي ٢٩ساله هستم ٥ساله ازدواج كردم بچه ندارم  و از همون سال اول دچار خارش و سوزش واژني شدم   هر موقع هم به پرشك مراجعه كردم و دارو مصرف كردم فقط واسه چند روز بهبود پيدا كردم و دوباره دچار خارش شدم.يه دوره ميترونيدازول هم خودم هم همسرم مصرف كرديم بازم فايده نداشت و دوباره برگشت  حدود شيش ماه هم فلوكونازول ١٥٠مصرف كردم تو اين شيش ماه مشكلي نداشتم ولي باز از ماه ششم دوباره مشكلم برگشت و در ضمن همراه  خارش درد زير دل هم دارم. واقعا دارم اذيت ميشم. پيش چندتا پزشك هم رفتم ولي درمان درست حسابي انجام نميدن وقرصاي نيستاتين و كلوتريمازرل مرتب تجويز ميكنن. لطفا راهنماييم كنين. بايد ازمايش خاصي انجام بدم يا نه. ؟؟چون پرشكايي كه من رفتم هيچ ازنايشي انجام نميدن مه ببينن مشكلم چيه و فقط مرتب قرص واژينال تجويز ميكنن.   شايد با اخر دكترمًگفت تريكومونا دارم و ميترونيدازول خوراكي داده.واسه شوهرم ازمايش اسپرم داد ولي ازمايششمنفي بود ومشكلي نداشت. لطفا راهنماييم كنين و  من مشهدم اگر پزشك خوب تو مشهد ميشناسين لطفا معرفي كنين. خيلي ممنون.

پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

ازمايش خاصي لازم نيست اكر تشخيص قارچ بوده درمان شش ماهه را تكرار كنيد استرس وضعيت را بدتر مي كند از نظر نقص ايمني و ديابت بررسي شويد