اعتیاد و رابطه

سلام .....خانواده و فامیل همه درجه یکن . اوس کریم لطف کرده یه زبون نرم یه قیافه که میگن به دل میشینه بهمون داده  که دخترا بدشون نمیاد حداقل یک بار رابطه رو با من تجربه کنن هر جا میرم یکی هست که واقعا دلش  بخواد که این خیلی ازارم میده شاید به جرعت بگم ۸۰درصد پیشنهادا از سمت دختراس اون ۲۰ درصدم که از طرف من بوده چند تا مورد بوده . ۳۴ سالم شده حدودا ۱۰ سال درگیرمصرف شیشه ام قبلا کراک و دوا و متادون در کل همه چی مصرف داشتم اما بعد چند سری ترک شیشه واقعا منو به اوج میرسونه تو لذت جنسی . هر دفعه با میل صددر صد خودم ترک میکنم وبا نفرت از رابطه و شیشه . ولی دوباره بعد چند وقت با این که خیلی دوری میکنم ولی باز یه دختر هست که منو سمت شیشه ببره .....دیگه خسته شدم دارویی بی ضرر باشه  واسه جایگزینی لذت رابطه با شیشه واسه اینده بچه دار شدنم میترسم و از عابرویی که واسه مصرف مواد با این خانواده خوب داره از من میبره نمیدونم لطفا کمکم کنید . از ازدواج میترسم چرا که واقعا واسم گنگه با یه نفر بودن ....ن عوضی نیستم همه دنبالشن ولی من فراری از سکس با دخترام ولی نمیدنم ....لطفا کمکم کنید.....

پاسخ مشاور

روانشناس و مشاور

سلام
دوست من مصرف مواد برای مغز انسان لذت زیادی را ایجاد می کند و همه افرادی که همراه با  رابطه جنسی از مواد روان گردان استفاده کردند به سختی از این حالت خارج شدن به دلیل اینکه این حالتها غیر طبیعی بوده و بسیار بیش از حد برای مغز و انسان لذت ایجاد می کند اما همه این موارد در مصرف های اولیه اتفاق می افته و به مرور شما برای کسب لذت بایستی مواد بیشتری مصرف کنید. از طرفی نشانه های بدنی و روانی هم برای شما ایجاد می شه...
مصرف شیشه با مواد دیگه متفاوت هستش و ترک این ماده هم کمی سخه.
امروزه روش هایی تحت عنوان  ماتریکس برای ترک شیشه جزو روشهای خوب محسوب می شه شما قبل از اینکه به ازدواج فکر کنید حتما برای ترک مواد اقدام کنید.
این چرخه معیوب که شما مصرف کنید، سکس کنید و بعد نسبت به خودتون و دیگری احساس بدی داشته باشید باید متوقف بشه...
من پیشنهاد می کنم به انجمن تولدی دوباره مراجعه کنید و ابتدا قبل از ترک با مشاورین این انجمن حتما گفتگو کنید روشها و شرایط خوبی در این انجمن فراهم است تا بتوانید دوباره متولد شوید.
برای شما بهترین ها رو آرزو می کنم.