سلام

پيشاپيش ممنونم                                   من ارشد سراسري مجاز شدم و حالا ميخوام شهرهامو انتخاب كنم و جز شهر خودم چند تا شهر دور هم مدنظرم هست و ميتونم برم.

سوال من اينه كه انتخاب شهر ها هم الويت بندي داره يا نه ؟

دوم اينكه اگه مثلا از بين بيستايي كه انتخاب كردم امكان داره روزانه چندتاشو قبول بشم؟منظورم اينه كه  وقتي يكيو روزانه قبول ميشم شانس شهر ديگرو از دست ميدم؟

پاسخ مشاور

کارشناس کلینیک

سلام دوست گرامی :

بخش کلینیک نی نی سایت برای طرح پرسش وپاسخ بین کاربران وکارشناسان میباشد.

جهت ارتباط با کاربران لطفا سوال خود را دربخش تبادل نظر مطرح بفرمایید.سپاس