چه رفتاری در مقابل افرادی که میخواهند من وبچه هامو کنترل کنند داشته باشم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 48 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام .من 40 ساله هستم وسه  فرزند دختر وپسر دارم اما هیچوقت توانایی اینکه از بچه هایم دفاع کنم را ندارم چون خودم آدم آرومی هستم ودلم نمی خاد با حرفام دیگران برنجند .اصولا هر حرفی از دهانم خارج میشه می ترسم برداشت بدی بشه یا دچار دردسر بشم .تو جمع های خانوادگی همه با بچه های من راحتن وسعی در نصیحت یا کنترل اونا دارند حتی بقیه بچه ها و متاسفانه خودم زجر می کشم ولی جرات ندارم حرف بزنم چون نمی تونم حرفم رو خوب بفهمونم یا در نهایت گریه می کنم مخصوصا خونه مادرم ودر برخورد با مادرم کم میارم .بچه های من بدون ایراد نیستند ولی همه به خودشون اجازه می دن اونا رو دعوا کنند در صورتیکه بچه های خواهرم رو نه
.این احساس گناه داره منو له می کنه  چون این رو نشانه ضعف خودم میدونم وسال هاست دارم باهاش می سازم ولی در مورد بچه هام تحمل اش برام ممکن نیست .مطمئن هستم من اگه مادر قوی ای بودم رفتار با بچه هام هم عوض میشد . ازتون متشکرم که نوشته های منو میخونید و بهش توجه می کنید

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

عزيزم شما بايد ازمهارتهاي مربوط به رفتار جراتمندانه استفاده كنيد كتابهايي دراين مورد وجود داره لطفا تهيه ومطالعه بفرماييد چون راهكارهاي مختلفي رو ارائه ميده ورفتار جراتمندانه ودفاع ازحقوقتون لزوما به معناي درگيري نيست چون شما آموزش ميبينيد بدون دردسر حرفتون روبزنيد چون سالهاي زيادي شما غيرازاين رفتار روداشتيد اوايل كمي هم براي خودتون وهم اطرافيان پذيرش رفتارهاي جديدسخت ميشه ولي به مرور به رفتارهاي شما عادت ميكنن هميشه درنظرداشته باشيد اولويت اول زندگيتون فرزندانتون هستند نه تاييد گرفتن ازديگران.شما فرد تاييد طلبي هستيد ومتاسفانه بهاي سنگيني روبابت اين درقبال فرزندانتون ميپردازيد فرزندانتون بهترين چيزي كه ازشما بايد دريافت كنن اعتماد به نفس وعزت نفس هست پس لطف كنيد براي اين مهم نهايت تلاشتون روبكنيدوهميشه فرزندانتون رودراولويت اول قرار بديد مثلا به مادرتون بگيد اگر بافرزندانم بد رفتاري بشه مجبورميشم كمتربه ديدن شما بيام ويا بدون اونها ميام و....
موفق باشيد

تجربه شما

ممنون .بله من خودم می دونم جرات کمی دارم .در مدرسه ای که خودم معلم هستم فرزندم رو اسیب زدن ومن دلم داشت منفجر میشد ولی جرات نداشتم بچه رو چیزی بگم چون فکر بعدا رو می کنم نمی دونم این اسمش درایت است  یا ترس ؟