شهوت

سلام طاعات وعباداتون قبول باشه انشالله

من مدتی هست که دچار شهوت شدم وقبلاند دچاره این مشکل نبودم

حالا شما خواهش میکنم جهت ترک آن ب من کمک کنید

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
به سن خودتون  وضعیت تاهلتون واینکه اقا هستید یا خانم اشاره نکردید

بهتره خودتون رو با ورزش و کار و فعالیت های زیاد سرگرم کنید، ورزش و کار در کاهش  غریزه ی جنسی میتونه مفید باشه

گردش و تفریح و کوهنوردی، از عواملی است که برای کاهش شهوت و تسکین نیروی جنسی نقش موثری دارد
از نگاه کردن به مناظر، فیلم ها و تصاویر تحریک کننده و از شنیدن و خواندن مباحث و مطالب جنسی و حتی شوخی های جنسی وتحریک کننده و فکر کردن در این امور دوری کنید
شهوت یک غریزه ونیاز جنسی هست و مشکلی نیست که شما بخواید ترکش کنید بلکه باید کنترلش کنید