iui

با سلام و خسته نباشيد. من اين ماه براي iui اقدام كرده بودم روز ١٢ پريودم حداقل يكي از فوليكولهام ٢٥ ميلي بود 3 خرداد( روز ١٣ پريودم) iui را انجام دادم بنا بدليل اينكه رحم كمي كج بود بعد از iui چهار روز لكه بيني داشتم البته از همان روز iui دكترم بهم قرص پروژسترون را د به مدت ١٥ روز داده بود و استفاده ميكنم. الان ١٢ خرداده و بعضا پاهام و رحمم درد خيلي ضعيفي مثل دردهاي پريود دارم. آيا اين از علائم iui ناموفق ميباشد؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام ممنون.  خیر این طور نیست که بگوئیم صد در صد ای یو ای شما نا موفق بوده است در هفته های اول بارداری  ممکن است خانم باردار دردهای پریودی داشته باشد که این دردها هرز گاهی به سراغ خانمهای باردار میاید و طبیعی است وجای نگرانی ندارد اما چون این علائم شبیه علائم پیش از قاعدگی هستند برای اطمینان از بارداری خود حتما بعد از تاخیر قاعدگی باید حتما تست بارداری انجام شود