سلام.من قبل اقدام کپسول سفیکسیم خوردم هفت عدد هفت روزو یک فلوکنازول۱۵۰ایا امکانش هست روی جنسیت تاثیر بزاره اخه من پسر می خوام متشکرم

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
در مورد اثر سفکسیم بر تعیین جنسیت جنین چیز خاصی اثبات نشده ولی داروی فلوکونازول دارای  اثر قلیایی هست که البته با این تعداد مصرف کم در مورد شما تآثیری بر تعیین حنسیت نخواهد داشت.