عکس رنگی رحم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 420 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام وقتتون بخیر

دکتر برام عکس رنگی نوشته بهترین زمان برای گرفتن عکس رنگی چند روز بعد پریود است چون به من گفته شده یه روز بعد اتمام پریود باید عکس رنگی بگیرم البته آزمایشگاه این زمانو برام درنظر گرفته به نظر شما اشکال نداره چون جایی خوندم که یه هفته بعد پری باید عکس رنگی بگیرم

مرسی از پاسخ گویتون

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام ممنون. دوست عزیز از زمانی که شما پاک میشوید تا یک هفته وقت دارید که عکس رنگی رحم را انجام بدهید خوب به طبع هر چه زودتر عکس رنگی از رحم ولوله های رحمی راانجام بدهید بهتر است این طوری زمان تخمک گذاری را از دست نمی دهید موفق باشید

تجربه شما

مرسی خانم

شمام تنبلی تخمندان داشتین

با عکس رنگی نتیجه گرفتین

سلام.من هم درست روز بعد از پریودم عکس رنگی انداختم..چون میگن اصلا نباید نزدیکی داشته باشی..و روز بعد پریود بهترین زمانه