با سلام و خسته نباشید

من غربالگری اول‌رو در زمان ۱۲ هفته و ۶ روز(طبق دستگاه سونوی غربالگری) انجام دادم و امروز که در اخر هفته ۱۵ هستم نتیجه رو پیش دکترم بردم

گفت همه چیز خوبه اما طول دهانه رحمت کوتاهه(طبق غربالگری ۲۹ میلیمتر) و باید عملت کنیم وگرنه ممکنه زایمان زودرس داشته باشی

تورو خدا راهنماییم کنید چیکار کنم؟ وضعیتم خیلی حاده؟ باید حتما عمل کنم؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام ممنوندر ۳ ماهه اول  طول دهانه رحم باید بین ۲۹ تا ۵۶ میلی متر باشد اگر کوتاهتر باشد بهتر است طول دهانه رحم دوخته شود تا دچار زایمان زودرس نشوید نگران نباشید  اگر لکه بینی ندارید جای خطر ندارد