پرسش راجبه احتمال بارداري

سلام خسته نباشين

من حدودا از ماه پيش ترشحم زياد و سفيد بود و دفعه اولم بود كه انقدر زياده و پريود شدم ولي فقط ٤روز اين ماه بازم اينطوري شدم خيلي زياد شده و ١٠روز مونده به پريودم ولي همش حالت تهوع دارم و يه وقتايي سرگيجه،گاهي وقتا سردرد و زيره دلمم يه وقتايي تير ميكشه ايا احتمال بارداري هست؟هيلي نگرانم اخه يك ماه پيش دكتر رفتم گفت افسردگي دارم و قرص داد ميترسم اگه باردار باشم با اين وضعم و به خاطر احتمال بارداريم قرصامو نميخورم دوهفتس تا خيالم راحتشه

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام ممنون دوست عزیز اگر اقدام به بارداری داشته اید بله احتمال بارداری وجود دارد بهتر است صبر کنید اگر تاخیر در پریود داشتید ان وقت می توانید از تست بیبی چک استفاده کنید قبل پریودی ودر دوران بارداری به علت تغییرات هورمونی ترشحات خانمها زیاد میشود واین ترشحات سفید رنگ میباشند که طبیعی است بهتره از داروهای ضد افسردگی استفاده نکنید زیرا در دوران بارداری شیردهی با مشکل روبرو می شوید بودن شما به این داروها عادت می کند بهتر است از آرام بخش های گیاهی مانند سنبل الطیب ویا عرقیات گیاهی مانند عرق بهار نارنج استفاده کنید ونهایتا با روانشناس مشاوره کنید تا شما را از طریق روانکاوی ورفتار درمانی درمان کنند ونیازی به مصرف داروهای شیمیایی نباشد موفق باشید