• سلام خسته نباشید ...همسرم واریکسل داشت ک عمل کرد و بعد از چند ماه ک باردار نشدم ب متخصق زنان مراجعه کردم ک پیشنهاد آی یو آی داد و همه چیز برای آی یو آی عالی بود تمام سونو ها و تخمک وفولیکول و رحم آماده بود..روزی ک برای آی یو آی رفتم و پزشکم اومد هر کاری کرد نمیتونست کاتر آی یو آی رو از دهانه رحمم رد کنه و نهایتن بایدونه فلزی انجامش داد ولی گفت ک خیلی نا امیده و باردار نمیشم و بعد از قاعدگی برای عمل بهش مراجعه کنم!آیا یکی از دلایل آی یو آی همون تنگی دهانه رحم نیست؟پس چرا دکتر من اینقدر نا امید بود؟راهی جز عمل نیست؟
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز به هر حال اسپرم داخل رحم شما تزریق شده و باید بارداری صورت میگرفت و تنگی دهانه رحم شما طوری نیست که نشود ای یو ای کرد به هرحال هرماه خون قاعدگی شما از طریق سوراخ دهانه رحم بیرون می آید پس میشود اسپرم ها را از طریق روش ای یو ای تزریق به داخل رحم کرد و نتیجه گرفت نگران نباشید اگر بعد از چند ماه باردار نشدید میتوانید دوباره برای انجام ای یو ای نزد متخصص دیگری اقدام

تجربه شما

ممنون از جوابتون ...نا امیدی دکتر در عین اینکه قبل از آی یو آی خیلی برام امیدوار بود نگرانم کرده فکر میکنم چیزی هست ک نگفته بهم تا مطمعن بشه وگرنه چرا پیشنهاد عمل داد...دکترمن دکتر معروفی هستش دکتر محمودی و باتجربه توی کار خودش یکی از بهترینها...