سلام خسته نباشید ...همسرم واریکسل داشت ک عمل کرد و بعد از چند ماه ک لاردار نشدم ب متخصق زنان مراجعه کردم ک پیشنهاد آی یو آی داد و همه چیز برای آی یو آی عالی بود تمام سونو ها و تخمک وفولیکول و رحم آماده بود..روزی ک برای آی یو آی رفتم و پزشکم اومد هر کاری کرد نمیتونست کاتر آی یو آی رو از دهانه رحمم رد کنه و نهایتن بایدونه فلزی انجامش داد ولی گفت ک خیلی نا امیده و باردار نمیشم و بعد از قاعدگی برای عمل بهش مراجعه کنم!آیا یکی از دلایل آی یو آی همون تنگی دهانه رحم نیست؟پس چرا دکتر من اینقدر نا امید بود؟راحی جز عمل نیست؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام ممنون.  بهتر است برای معاینه وبررسی دهانه رحم خود نزد پزشک متخصص زنان دیگری بروید تا در مورد مشکل شما بهتر تصمیم گیری شود زیرا باید معاینه دقیق شوید و عکس رنگی از رحم و دهانه رحم  شما گرفته شود