کدوم درسته

سلام روز خوش.میدونم سوالم واسه شما تکراریهست و اکثرا میپرسن،اما واسه من مهمه🙏🙏من دو روز مانده به پری،بی بی چک مثبت شدم دوباره ٤ صبح امروز تست زدم منفی شد ..کدوم رو باور کنم .در ضمن،امکان رفتن به ازمایشگاه رو ندارم.اگه منفی هست چرا دو خط شد؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز شما باید صبر کنید تا زمان پریود شما برسد اگر چند روز تاخیر در پریود داشتید آن وقت از تست بیبی چک استفاده کنید موفق