کیست تخمدان

سلام خسته نباشید من یه سوالی داشتم دیشب یه سونو تخمدان انجام دادم به خاطر درد هایی ک به مدت یک ماه و نیم در زیر شکمم سمت چپ احساس میکردم و این درد از روز حدود ۵پریود شروع میشه و به مدت ۱۲-۱۳ روز هست باز یه ۴'۵ روزی خیلی کم و خوب میشه ولی باز شروع میشه....جواب یونو این بود ک یک کیست در تخمدان سمت چپ به ابعاد ۳۵در۴۶ میلیمتر و حاوی دبری اکوژن و چند سپتای نازک است.جداره ی آن به ضخامت ۴میلیمتر است و جز اکوژن به دیامتر ۱۲ میلیمتر در جداره ی آن مشاهده میشود. کبست هموراژیک و درموئید در تشخیص افتراقی هستند.

راستش من خبلی میترسم کیستم درمویید باشه چون باید عمل کنم فکر کنم. الان چه جوری باید بفهمم کیستم درموئیده یا هموراژیک؟

ممنون میشم پاسخ بدید خیلی نگرانم

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام  ممنون تنها راه تشخیص نوع کیست با سونوگرافی میباشد میتوانید  دو تا سه  دوره دارو مصرف کنید وبعد مجدد سونوگرافی انجام دهید تا قطعی نوع کیست شما مشخص شود