با سلام و خسته نباشید

من هفته سیزدهم بارداری هستم، تهوع فوق العاده شدید دارم و از بوی هرنوع ماده غذایی حالم بد میشه هیچی تو معدم نمیمونه

به همین خاطر وزنم از ۵۵قبل از بادرای به ۴۷ رسیده و بخاطر ضعف بدنی شدید حتی به سختی رو پام وایمیستم

تورو خدا راهنمایی کنید چیکار کنم خوب شم؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام میتوانید روزی ۳ عدد نیم ساعت قبل غذا از قرص ویتامین ب۶ استفاده کنید یا از آمپول ویتامین  ب۶ به همراه ب کمپلکس داخل سرم تزریق کنید وعده های غذایی خود را زیاد و حجم غذا را کم کنید صبح از یک تیکه نان تست ویا بیسکوییت خشک استفاده کنید از خوردن غذاهای ادویه دار وتند پرهیز داشته باشید زنجبیل حالت تهوع را کمتر میکند بعد از صرف غذا سعی کنید تا ۲ ساعت دراز نکشید تا حالت تهوع به سراغ شما نیاید