رفع بکارت و بارداری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 200 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام و تشکر از توجهتون و درخواست اینکه لطفن حتمن به من پاسخ بفرمایین🙏

من سی و چهارساله و 8 ماهه ازدواج کردم و 6 ماه قبلش هم عقد بودیم.

متاسفانه به علت عدم علاقه به محل و شرایط زندگیم و بحث های مدام که از قبل انتظارش رو نداشتیم با همسرم, بیشتر این زمانو به بی حوصلگی و افسردگی گذروندم. تا جایی که هنوز هم ارتباط جنسی کامل بین ما اتفاق نیفتاده و همچنان باکره هستم و تلاشهای اخیرمون به دلیل درد و کم طاقتی و...م بی نتیجه مونده.

اما با توجه به حساسیت سنی و علاقه زیادم به مادرشدن, تصمیم دارم هر چه زودتر باردار بشم.و بسیار مایلم دوقلو داشته باشم. مدتیه شروع کردم به ورزش و مصرف ویتامین.

خواهش میکنم راهنمایی لازم رو بفرمایید.هم در خصوص اینکه چه کار کنم تا بکارتم راحت تر رفع بشه؟

و بعدش هم برای بارداری دوقلو زایی باید از چه زمانی و چطوری اقدام کنم؟ ایا مراجعه ب هر متخصص زنانی کافیه یا باید به مراکز علمی باروری مراجعه کنیم؟؟؟

پیشاپیش ازتون سپاسگزارم.ممنون از توجه و بذل زمان💐🙏

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
نگرانی شما رو نسبت به بالا رفتن سن و احساستان نسبت به مادر شدن درک میکنم لکن فکر نمیکنید با توجه به مشکلاتی که دارید در حال حاضر زمان مناسبی برای بچه دار شدن شما نمیباشد؟؟

شما 8ماه است با همسرتان زندگی مشترکتان را شروع کرده اید و در این مدت هنوز نتوانستید با همسرتان رابطه جنسی داشته باشید که این موضوع بسیار مهمی است
اشاره کردید به دو دلیل نتوانستید اقدام کنید .
اگر بخاطر کم طاقتی و درد ناشی از رابطه موفق به نزدیکی نشدید که به احتمال زیاد شما دچار واژینیسموس هستید و حتما باید به سکس تراپیست ویا متخصص زنان مراجعه کنید ( عبارت است از انقباض عضلات اطراف (واژن) این واکنش کاملاً غیرارادی و غیرقابل کنترل بوده و مانع از ورود هر جسم خارجی حتی انگشت  به مهبل می‌شود. هر گونه تلاش برای دخول موجب دردهای شدید می‌شود. واژینیسم اغلب علت روانی دارد. )

اگر بخاطر مشکلات و عدم علاقه شما به شرایط زندگیتان و همسرتان این اتفاق بین شما نیفتاده که موضع بسیار مهم است وشما باید با یک مشاور صحبت کنید
اگر در این 8ماه نتوانستید خودتان را با شرایط فعلیتان سازگار کنید ومشکلاتتان را ریشه یابی کنید ،بچه دار شدن شما در حال حاضر انتخاب درستی نیست

و اما در مورد قسمت دوم سال شما که در مورد بارداری دوقلو زایی پرسیدید :

عزیزم بارداری دو قلویی جزء حاملگی های پرخطر محسوب میشود ریسک سقط و زایمان زودرس دراین نوع بارداری بالاست در ضمن اینکه حتما باید از داروهای کمک باروری استفاده کنید تا احتمال  بارداری دوقولو یی زیاد بشود که این داروها به علت فشار زیادی که به تخمدانها وارد میکنند و هورمونی هستند برای خانمهایی که مشکل ناباروری ندارند عوارض زیادی دارد ممکن است باعث ایجاد کیست ویا حتی حاملگی خارح رحمی بشود

تجربه شما

ممنون از پاسختون. خوشبختانه مسئله پزشکی بود و از طریق جراحی هایمنکتومی رفع شد