علائم ام اس

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 284 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. روز بخیر.

من دختری ۲۲ ساله هستم. بدنی ضعیف و لاغر دارم. از چهار روز قبل اطراف بعد از ظهر احساس مورمور شدن توی کمرم داشتم. اما بعد از یکی دو ساعت رفع میشد. در اون مواقع احساس دسشویی داشتنم بهم دست میداد و وقتی به دسشویی میرفتم مدفوعم شل بود. ولی دیشب ساعت سه دوباره اون حالت بهم دست داد. امروز که از خواب بیدار شدم یک دست و یک پام یکم سنگینه و احساس ضعف شدیدی تو بدنم دارم و دستم واسه چن ثانیه مور مور میشه و اون حالت مور مور شدن کمرم بیشتر بهم دست میده. میخوام بدونم اینا میتونه ناشی از ضعف عمومی بدن باشه یا علائم ام اس هستش.

متشکر.

پاسخ مشاور

متخصص مغز و اعصاب کودک

سلام
بهتر است از نزدیک ویزیت ومعاینه شوید از این طریق نمیشود نظر قطعی داد

تجربه شما

سلام فکر نمیکنم ام اس داشته باشید در مورد علائمی ام اس بیشتر مطالعه کنید متوجه خواهید شد شاید هم مشکل اعصاب داشته باشید