لاغری

سلام من وزنم ۷۰ با قد ۱۶۸ قصدم کم کردن ۸تا ۱۰ کیلو از وزنمه لطف کنید کمکم کنید یه دختر یه ساله دارم که خودم شیرش میدم میخوام جوری رژیم بگیرم که شیرم کم نشه قبل از بچه بدنسازی به صورت حرفه ای کار میکردم در حال حاضر اصلا پنج دقیقه هم نمیتونم ورزش کنم

پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام
بهترین رژیم برای شما تبعیت از الگوی مای پلیت است که به این الگو سهم شیر دهی هم اضافه کنیم. در اینصورت می توانید طی 3 تا 4 ماه به وزن دلخواهتان دست یابید و از طرفی کودک شما هم اختلال رشدی را تجربه نکند. ضمنا مصرف مایعات فراوان را فراموش نکنید
دکتر پیام فرح بخش