سلام من این ماه هم خونریزی لانه گزینی (خیلی کم صورتی بسیار کم رنگ و قهوه ای و دو روزه هم تموم شد )داشتم و بعدش پریود نشدم و الان دقیقا پنج روز تاخیز دارم ولی وقتی ازمایش خون دادم منفی بود ممکنه که اشتباه باشه

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام ممکنه به علت تخمک گذاری دچار لکه بینی، مختصر شده باشید یا به علت استفاده از دارو باشد این طور نیست که حتما به علت لانه گزینی بوده صبر کنید اگر تا ۲ هفته آینده پریود نشدید مجدد از تست بیبی چک استفاده کنید