مثلا میخواد با کسی حرف بزنه ،ضربان میره بالا ، قلبش درد میگیره،استرسم شرایطشو بدتر میکنه ، باید بریم متخصص قلب یانه ،ممنون میشم راهنماییمون کنید

پاسخ مشاور

مشاور پیش از ازدواج و زوج درمانی

در خط اول تشخیص و درمان لازمست همسرتان با یک پزشک متخصص قلب و عروق ملاقات نمایند تا وضعیت سلامت جسمانی ایشان ارزیابی شود، اگر آزمایش‌ ها نشان داد که از لحاظ جسمانی مشکلی وجود ندارد، آنگاه در خط دوم تشخیص و درمان باید به یک روان‌شناس با تخصص روان‌درمانی رجوع کنند تا مسائلِ روان‌شناختی مرتبط با مشکل مذکور به دقت بررسی شود‌. در این مورد اضطرابِ تنظیم نشده به عنوان یکی از عوامل پر اهمیت در بروز تپش قلب مطرح می‌باشد. روان‌درمانگر به همسرتان کمک می‌کند اضطرابش را با فنون بهوشیاری تنظیم نماید و نسبت به احساسات و باورهای غیرمنطقی زیر بنایی این مشکل بینش پیدا کند، همچنین اگر لازم باشد ممکن است از دارو درمانی (این قسمت به روان‌پزشک ارجاع داده می‌شود) به عنوان درمان مکمل استفاده نماید.